Let op! U kunt alleen op afspraak bij onze Take away balies vooraf bestelde goederen ophalen, uiteraard met in achtneming van de Coronamaatregelen  

De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Festo filterregelventiel PCRP               

     

Hierbij brengen wij graag de luchtverzorgingsunit PCRP van Festo onder de aandacht. Dit filterregelventiel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht of bij uitdagende omstandigheden. De PCRP is bestand tegen hoge en lage temperaturen, UV-straling en corrosieve omstandigheden en is toepasbaar in zowel procesindustrie als voedingsmiddelenindustrie.

                      
    
                                                                                            
Volledig RVS
Robuust RVS design (SS316L). Hierdoor is de PCRP toepasbaar in groot temperatuurbereik (-60 graden tot +80 graden) en bestand tegen agressieve omstandigheden.


Stabiele druk
Gepatenteerde lip seal techniek voor een snelle, veilige en zekere ontluchting.

ATEX
Omdat er in het ontwerp alleen vonkvrije materialen zijn toegepast is de PCRP toepasbaar in ATEX zones. Zowel voor gassen en dampen (1 en 2), als bij stoffen (21 en 22).

Toepassingsgebieden
Olie&gas
De PCRP is ontwikkeld conform NACE MRO175/ISO 15156 voor de behuizing en opvangbeker. Daardoor is de PCRP toepasbaar voor de olie- en gasindustrie. Door het robuuste ontwerp en weerbestendige functies geldt dit ook voor offshore toepassingen.

Food
Door het gladde en clean design ontwerp is de PCRP uitermate geschikt voor toepassingen voor de food industrie. Daarnaast zorgt de volledige RVS behuizing voor een goede resistentie tegen schoonmaakmiddelen en andere agressieve stoffen.


De PCRP is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. De manometer en bevestigingsbeugel zijn los te bestellen.   
     bestellen  

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring